Inför flytten

Blogg

RSS

Fasadmålning i Stockholm snabbt

7 Jun 2023

En av alla arbetsuppgifter en husägare har är fasadmålning i Stockholm. Dra inte ut på det, utan beställ jobbet av ett bra måleri, så blir du garanterat nöjd.

Stora arbetsuppgifter tenderar att bli hängande, och du kanske låter din fasadmålning i Stockholm bli en fråga för framtiden. Det är ändå skönt att se resultat och kunna bocka av en tung post på listan över saker som måste åtgärdas. Du kan till och med resa bort några dagar och få huset målat under tiden.

Målerifirman är snabb och kan måla klart innan det börjar regna, och ändå blir resultatet felfritt. Det är proffs du anlitar, och det märks. Alla penslar och verktyg har de med sig, så det är otroligt bekvämt för dig. Du behöver i princip bara välja färgnyans.

Fasadmålning skyddar huset

Det fräschar onekligen upp med en ommålning, och den nya färgen ger också ett skydd mot väder och vind. Trädetaljer som brädor och karmar behöver vård för att hålla sig fina, och det är också trevligt att titta på ett välskött hus. Fasadmålning är dock trots allt ett relativt stort projekt och det kräver engagemang och intresse.

Som privatperson är det svårt att göra jobbet så effektivt att allt verkligen blir klart. Det blir lätt en målning i olika etapper, som avbryts av regn, bristande tid eller andra saker som händer. Det ska målas under taknocken och du behöver klättra på ställningar för att komma åt. Lita på experter på fasadmålning i Stockholm, så besparar du dig mycket arbete.

Ta professionell hjälp med tungtransport

28 May 2023

Dags att flytta båten, bilen eller värmepumpen? Tungtransport innebär alltid en massa utmaningar där varje litet misslyckande kan få förödande konsekvenser och där man dels kan se personskador, men även skador på det som ska lyftas och transporteras - och på tredje part som en följd av att man befinner sig på allmänna vägar.

Att utföra tunga lyft innebär i sig en utmaning som kräver speciella kunskaper och - i de flesta fall - speciella maskiner. Det andra steget - en tungtransport - som sker i syfte att flytta det tunga föremålet från punkt A till punkt B är lika vanskligt det: man behöver rätt typ av kranbil, man behöver rätt kunskaper om hur denna ska surras fast och man kan även komma att behöva speciella tillstånd innan man ger sig ut på vägarna. Återstår sedan gör även att föremålet också ska lyftas av och sättas på plats i den andra lokalen.

Oavsett om det handlar om en båt du som privatperson ska flytta eller om det handlar om att ditt företag investerat i en ny, tung maskin som ska på plats i era lokaler så är det projekt som bör skötas av ett professionellt företag inom tunghantering och tungtransport. Av den enkla anledningen att jobbet genom detta sker med mindre risker, att det blir effektivare och att det du äger - eller har investerat i - hålls intakt och inte går sönder.

Utbildning viktig vid tungtransport

Ser man till tung lyft och tungtransport så är det avgörande att se över vilken utbildning företaget man anlitar har. Safe Construction är en utbildning som borgar för säkerhet, kvalitet och en riskmedvetenhet som i sin tur innebär att företaget hela tiden kan jobba effektivare - men utan att fuska.

Detta i kombination med att man har rätt maskiner, fordon och utrustning är definitivt något som gör skillnad. Som beställare bör du alltid kolla upp att företaget verkligen har en adekvat utbildning för att hjälpa dig med din tungtransport eller ditt tunga lyft.

Ta hjälp med tunga lyft

28 May 2023

Dags att flytta? I samband med en flytt så kan vissa saker komma att innebära större utmaningar än vad man själv mäktar med. Har du exempelvis ett piano, ett kassaskåp eller en bokhylla som väger mycket - ja, då har du också en gigantiskt utmaning framför dig.

Tunga lyft är speciella sett till att de dels kan innebära faror för det som lyfter och sett till att föremålen som ska förflyttas även de kan komma att skadas. Lösningen är att ta professionell hjälp och anlita ett företag med kompetens inom tunghantering och med tunga lyft som en specialitet.

Ta hjälp med tunga lyft

Det kan ske fruktansvärda olyckor vid tunga lyft. I synnerhet om det handlar om lyft som ska ske via trappor och då personerna som bär först kan hamna i kläm som en följd av att de ovan tappar greppet. Handlar det om en bokhylla eller ett kassaskåp så kan man också räkna ut vilka konsekvenser som det kan komma att handla om.

Ser man till hur företag som arbetar med tunga lyft hanterar sådana situationer så sätter de alltid säkerheten först och ser alltid till att arbeta utifrån en noggrann riskanalys: man tar aldrig onödiga risker och man behandlar alla uppdrag med samma fokus.

Varje uppdrag behandlas unikt

Det kan innebära att vissa lyft inte sker manuellt utan där man istället säkrar området utanför för att lyfta med en kranbil. Att lyfta tungt med ren muskelkraft kommer även det att kräva utrustning - och god kommunikation. Lyften sker ofta med bärselar och där alla som är med öppnar upp för att prata sig igenom processen.

Det senare är viktigt: att man kan guida varandra och vägleda gör lyftet säkrare. Det är ingen slump att de företag som kan leverera tunga lyft och sköta tunghantering ofta är riktigt sammansvetsade grupper. Kommunikation är A och O.

Skönt att få hjälp med kontorsflytt i Stockholm

31 Mar 2023

Kontorsflytt i Stockholm kan vara precis så jobbigt som det låter. Istället för att bära möbler och apparater kan man boka in ett företag som tar hand om allt.

Det skulle bli så skönt att äntligen få lämna den tillfälliga lokalen de befunnit sig i det senaste halvåret. Anledningen var den fula vattenläcka som krävde omfattande renovering. Dels behövde en vägg rivas för att laga rören bakom vilket ledde till bland annat att en ny vägg behövde upp och fixas till.

Den tillfälliga lokalen hade egentligen inte varit så tokig men det var inte hemma. Sakerna hittade inte sin riktiga plats då alla visste att det var tillfälligt. Det var som om ingen ville lägga ner energi i onödan. Sladdar hade inte satts fast på ett snyggt sätt och ringlade överallt. Men om några dagar var det dags för kontorsflytt.

Tryggt företag tar hand om kontorsflytt

Enda fördelen med att de flyttat en gång redan är att de har en flyttfirma som gör kontorsflytt i Stockholm. Dessa vet nu redan vilka saker som finns, vad som ska plockas ihop och var allt ska placeras vid framkomst. Givetvis kommer det att finnas personal som hjälper till men det tidigare samarbetet hjälper.

Tre dagar senare har flyttfirman gjort den stora kontorsflytten och fått allt på plats igen. Alla är glada att vara tillbaka och trots att det varit en tuff tid är all glada att ha gjort det. Den nya lokalen har fått ny färg och en modern kaffemaskin har installerats. Äntligen kunde de fokusera på det som var viktigt.

Mäklare och Sundsvall är två saker som passar bra ihop

4 Feb 2023

Ska du kontakta en mäklare som håller till i Sundsvall där hen säljer och köper fastigheter till privatpersoner och företag? Eller har du andra kontakter?

Att sälja och köpa lägenheter och fastigheter är att leva i en berg- och dalbana. Ena dagen är marknaden på väg uppåt medan den andra dagen står still eller drar iväg neråt. Buden slutar komma in och det är trögt till skillnad från när det går uppåt och buden haglar in högt och lågt.

Du som vill ha hjälp med att sälja eller köpa byggnader och fastigheter kommer ändå att behöva vända dig till en fastighetsbyrå. Det för att du ska kunna få den allra bästa tänkbara hjälp det finns att få i dessa lägen.

När det gäller mäklare i Sundsvall kan du vara helt lugn

En mäklare i Sundsvall brukar vara någon du kan känna dig lugn och trygg med. De utför sitt jobb på ett professionellt sätt vid varje försäljning. Efter att ha tittat på din bostad eller fastighet ger de dig ett förslag på hur mycket de kan sälja den för. Det är inte alltid helt korrekt men ofta är det så.

Att priset inte alltid är korrekt har sin orsak i att marknaden lätt kan var i svängning när det gäller just bostäder. Ett hus kan det bli budgivning på så att det sticker iväg och kostar flera hundra tusen mer än beräknat. Det kan också gå åt andra hållet. Det finns alltid en prognos men ingen säkerhet.

Om du vill läsa mer om mäklare, gå då till denna sida: mäklaresundsvall.net

Högre krav på en flyttfirma på Östermalm

30 Dec 2022

Om man är verksam som flyttfirma i Stockholm så finns det några områden som ställer högra krav på kvalitet och som därför kan generera mer pengar. Här handlar det främst om Östermalm och det är tack vare dn ekonomiska situationen som de boende där har som dessa högre krav ställs. Vi generaliserar naturligtvis lite här och ska då tillägga att alla personer på Östermalm inte är ekonomisk oberoende eller väldigt rika – det finns även de som har en mer blygsam inkomst där.

Men – det faktum att Östermalm är det område i Stockholm där lägenheter är allra dyrast och mest exklusiva gör att man som flyttfirma måste vara mer noggrann och försiktig än vad en flyttfirma ute i förorten behöver vara. Naturligtvis så slarvar aldrig en flyttfirma och håller på att kasta möbler eller behandla annat bohag oförsiktigt – men om man ser till Östermalm så blir detta än mer påtagligt.

Det kan här nämligen handla om möbler, tavlor, porslin och annat som uppgår till flertalet miljoner kronor och att – om man som flyttfirma – klarar att bära detta utan problem även kan bli rikligt belönad på köpet. Det är också därför just Östermalm blir ett attraktivt område för en flyttfirma och detta då man – helt enkelt – får betydligt mer betalt där än i andra områden i Stockholm. Till riskerna hör dock att man som flyttfirma på Östermalm – som i alla andra delar av Stockholm och Sverige – måste lämna en garanti på jobbet och om där har sönder något så kan det bli väldigt kostsamt.

Svårare uppdrag för en flyttfirma på Östermalm

Här handlar det om ett slags risk-and-reward- moment som verkligen inte passar alla och här kan alltså en flyttfirma medvetet välja att avstå från jobb just på Östermalm. Lägger man dessutom till att det på Östermalm ofta handlar om gamla hus där hissar kanske inte finns, där trappor och passager är smala så blir jobbet för en flyttfirma än mer riskfyllt och ser man till detta så är det heller inte så konstigt att många avstår från jobb just där. En flyttfirma på Östermalm måste – på grund av dessa trånga passager och bristande tillgång på hissar – ofta även använda sig av liftar och att frakta möbler vi kranar.

Detta gör att alla inte är lämpliga då sådana verktyg är ganska dyra och ovanliga och vill man skaffa sig en del av marknaden på Östermalm som flyttfirma så är detta nästan ett måste. Kan man investera i sådana hjälpmedel eller se till att hyra sådana billigt så finns det dock alla möjligheter att som flyttfirma börja tjäna grova och snabba pengar. Behovet finns alltid och flyttar sker dagligen; dock måste man , som sagt, se till att man verkligen klarar av de uppdrag man ställs inför.

En noggrann översikt av de anställda och av sina hjälpmedel är alltså något som måste ske om man som flyttfirma vill börja ha Östermalm som arbetsområde. Annars får man – helt enkelt – söka sig till den stora marknad som finns utanför detta lite mer exklusiva område i Stockholm.

Hemstädning Stockholm - stora fördelar med professionell städning

9 Nov 2022

Det finns några vanliga missuppfattningar vad gäller hemstädning i Stockholm. En sådan handlar om att det mest är en fråga som rör den mest privilegierade delen av befolkningen och att endast de besuttna i samhället skulle använda sig av tjänsten. Sant är att det, givetvis, är många rika som väljer professionell hemstädning - men lika sant är att de vanligaste användarna är vanliga Svenssons.

För att förstå detta så måste man också se till vad professionell hemstädning i Stockholm för med sig. En familj har ofta stora svårigheter med att få ihop livspusslet. Detta gäller över hela Sverige, men i synnerhet så är det familjer i större städer som har de största problemen.

Bor man i Stockholm så får man räkna med pendling som kräver en massa tid. Utöver detta ska man hinna med att handla, laga mat, skjutsa barnen till träningar, köra till skola och förskola, man ska hinna träna, umgås med vänner och få loss lite kvalitetstid med sin partner. Det är krävande och det ska till en riktigt genomtänkt logistik för att lyckas med allt detta. Genom kvalitativ hemstädning i Stockholm så köper man sig några extra timmar i veckan att lägga på annat. Det handlar inte om lathet eller lättja - det handlar om att få vardagen att flyta på och fungera.

Så väljer du rätt företag för din hemstädning

Det finns emellertid viktiga saker att tänka på i samband med hemstädning i Stockholm. Dels så handlar det om kvalitet på jobbet - du vill givetvis ha ett rent och fräscht hem - men dels så handlar det även om säkerhet. En för dig okänd person ska plötsligt vistas i ditt hem och du måste givetvis känna dig trygg med denna människa. Att välja rätt företag är viktigt och här nedan tänkte vi rada upp några viktiga punkter att basera valet på:

  • Hur flexibla är man? Hemstädning i Stockholm ska ske på dina villkor. Du bestämmer hur ofta du vill ha städat och var det största fokuset ska läggas. Det ska finnas - inom rimliga gränser - en flexibilitet hos företaget du väljer.
  • Trygghet. Hur löser man frågor som rör koder, larm och nycklar? Vad händer om en anställd slutar? Se alltid till att kolla upp dessa saker innan. Att exempelvis samma person städar hos dig vid varje tillfälle är också eftersträvansvärt. Det ger dig en större säkerhet.
  • Ryktet! Det finns bra städföretag i Stockholm som erbjuder fina villkor till sina anställda och som exempelvis har kollektivavtal - men det finns också den raka motsatsen. Även om det kostar några kronor mer att välja det förra alternativet så kommer detta att betala av sig i kvaliteten på jobbet. Tänk även på att läsa på om olika företag innan du bestämmer dig. Se gärna till att ringa referenser innan också. Vem kan på ett bättre sätt ge ett omdöme än en tidigare kund?
  • Avtalet. Se till att kontrollera exempelvis uppsägningstiden innan du skriver under ett avtal där du exempelvis väljer städning på en fast dag varje vecka/månad. Vissa företag har lång uppsägningstid och du vill inte hamna i en situation där du är missnöjd, men måste vänta ut tiden.

Kontakta en flyttfirma på Gotland

29 Mar 2022

Är Gotland din favoritplats? Så pass mycket att du vill bo där? Sälj din nuvarande bostad och köp en på ön. Ring en flyttfirma där så kan de hjälpa dig!

Vad är din favorit på Gotland? Är det de långa, vita sandstränderna eller stenkusten? Blå lagunen eller Tingstäde träsk? Visbys kullerstensgränder? Alla snirkligt klättrande rosor i staden? Eller är det mer det kulinariska utbudet för magsäcken? Guteglass, crêpes, lamm, Gotlandsdricku eller kanske saffranspannkaka med salmbärssylt. Egentligen är det ju dumt att välja en favorit, när man kan ha flera. Om du redan bor på ön – grattis! Om du inte gör det, ring en flyttfirma på momangen!

Med en flyttfirma blir det enklare

Så om du bestämt dig för att flytta till ön behöver du först och främst göra dig av med ditt nuvarande boende. Säga upp, sälja eller hyra ut. Du behöver såklart även hitta en ny bostad på din favoritplats. Om hela Gotland är din favorit borde det gå relativt snabbt och enkelt. Då har du ju många platser att välja på.

Ännu snabbare och enklare är det att ta hjälp av en flyttfirma. Med riktiga proffs blir allting lättare. Du slipper att bära och kånka på allting själv vilket är skönt. Att anlita en flyttfirma på Gotland är ett klokt alternativ. De som arbetar där har ofta erfarenhet av att hjälpa till med flyttar just sjövägen. Och med flytthjälp minskar risken att du behöver starta ditt nya liv på ön med ett ryggskott.

Olika flyttjänster

26 May 2021

En flytt är ofta stressig och då är det viktigt att man har en flyttfirma som man känner sig trygg med. Men hur hittar man en pålitlig flyttfirma? Det finns ju så många att välja mellan där ute.

De flesta som ska flytta väljer att ta hjälp av en flyttfirma. Sedan rut-avdraget infördes är det inte längre särskilt dyrt att anlita flytthjälp och antalet flyttfirmor har formligen exploderat. Många av dem erbjuder även andra tjänster kopplade till själva flytten som exempelvis packning och uppackning av själva bohaget, flyttstädning och magasinering. Det går alltså att få hjälp med allt som har med flytten att göra om man vill. Men vill man ändå packa själv är det många flyttfirmor som också levererar flyttkartonger och förpackningsmaterial ända fram till dörren.

Hur väljer man flyttfirma?

Det kan vara svårt att välja flyttfirma och givetvis vill man ha en som är både bra och pålitlig. Priserna mellan olika flyttfirmor varierar också stort och det går att få flytthjälp till ett riktigt lågt pris. Men en flytt kan inte kosta hur lite som helst och ett lågt pris är ofta en indikation på en mindre lyckad aktör. En seriös flyttfirma betalar skatt, har ordentliga försäkringar, och betalar även sina anställda bra löner. Man kan enkelt kontrollera ett företag hos Skatteverket och se om de har registreringsbevis och betalar skatt. Ett annat sätt att hitta en pålitlig flyttfirma är att fråga vänner och bekanta om tips. Man kan även kontakta en flyttfirma på Södermalm och be om både en offert och referenser.

Tjuvstarta med flyttstädningen

23 Mar 2021

En flyttstädning är inget litet projekt och det gäller därför att börja i god tid. Alla ytskikt, garderober, skåp, lådor, fönster, spis, ugn, kyl, frys och avlopp måste städas och rengöras.

Det tar lång tid att städa en hel bostad och ska man städa själv utan hjälp från en städfirma bör man helst börja redan innan man flyttat ut. Balkong, fönster och förråd är sådant som kan rengöras och städas innan flyttlasset går. I samband med att man tömmer och packar ner innehållet i skåp, lådor och garderober kan även dessa rengöras. Kan man dessutom tänka sig att leva på hämtmat den sista tiden går det även att tjuvstarta med rengöringen av spis och ugn och kanske även kyl och frys. Det många ofta glömmer är att tavelkrokar, spik och skruvar, för sådant som suttit på väggen, också måste avlägsnas och hålen sättas igen med spackel. Detta är också något som man kan göra redan innan man har flyttat ut.

Använd rut-avdraget och anlita en flyttfirma

En professionell flyttstädning i Karlstad kostar oftast inte så mycket som man tror, tack vare RUT-avdraget. Då slipper man också oroa sig för om man har glömt något och kan istället ägna sig åt att packa upp och komma till rätta i den nya lyan. Många städfirmor har också något som kallas nöjd kund-garanti, vilket innebär att de städar om och rättar ifall att det skulle komma klagomål på städningen. På så vis riskerar man inte att få några oväntade extra utgifter och fakturor.

Flyttstäd för tidsoptimister

15 Feb 2021

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Därför är det ibland lätt att ta det där med flyttstädning lite för lättvindigt. Det är ju enkelt att städa när lägenheten är tom, eller?

Det är lätt att tänka att det är en enkel match, men den som gjort jobbet en gång vet att det är helt fel inställning. Trots att allt är borta och det enda som syns är tomma ytor, lurar nämligen överraskningar överallt.

När man bor i sin bostad städar man sällan sina väggar och sitt tak. Det är dock något som ska göras innan man lämnar över sina nycklar. Dessutom ska spisen dras fram efter att ha stått parkerad i månader eller år. Nu är dessutom tiden kommen då man kan skatta sig lycklig om man tagit hand om sin ugn och torkat ur den efter varje användning, annars tar den tid att rengöra. Förhoppningsvis har man frostat av frysen i god tid, det tar längre tid än man tror att tina isen med en hårtork.

Varför utsätta sig för onödig stress

Varför inte bestämma sig redan när flytten är ett faktum, för att låta någon annan ta hand om allt som har med städningen att göra. Man slipper fråga en snäll släkting, det behövs inte när det finns de som arbetar med flyttstädning i Helsingborg. Jättesmidigt, det är bara att ringa eller maila för att boka en tid då man kommer överens om detaljerna. Inte blir det särskilt dyrt heller, eftersom man får användning för det mycket förmånliga RUT avdraget. Läs mer om flyttstädning här: flyttstädninghelsingborg.biz

Lämna ansvaret till din flyttfirma i Göteborg

10 Jan 2021

Även en flytt inom staden kan ibland vara en sträcka på flera mil. Det är stressigt att flytta, så slipp jäktet genom att lämna över ansvaret till en snabb och pålitlig flyttfirma i Göteborg.

Vid en flytt ska det gå undan. Därför är professionella flyttfirmor att föredra framför att be släkt och vänner. Det blir mer organiserat med proffs, och de har både utrustning, kunskap och gedigen vana inom området. Gör din flytt så effektiv som möjligt och försök undvika att stressa. Vill du ha hjälp med packningen, så beställ det också. Ett bra tips är också att märka upp flyttkartongerna, så att du får in dem i rätt rum direkt i din nya bostad.

Bilen är rymlig, så flyttfirman kan baxa in allt ditt bohag och flytta allt på en gång. Oftast är det ett visst flyttdatum som gäller, och man vill bli färdig fort. Professionella flyttkarlar har detta som daglig syssla, och de vet även hur man lastar och lossar ömtåliga och skrymmande möbler.

Allt blir klart samma dag

Man minskar på stressen genom att allt verkligen blir klart på flyttdagen. Det känns befriande, jämfört med att köra flera privatbilar med lite saker då och då. På det nya stället vill man komma i ordning och snabbt få igång kyl och frys, och få upp porslin, glas och bestick. En flyttfirma i Göteborg har ibland även tjänster för magasinering, om alla dina möbler inte får plats, så fråga om alla deras tjänster när du bokar dem. Läs mer om flytt på denna webbsida: lindomeflytt.com

Planerar du inför en flytt?

8 Jan 2021

När det vankas flytt så kan det bli en hel del att planera och många lådor som ska packas. Ibland kan det kännas överväldigande och du kan behöva en hjälpande hand för att ta dig igenom flytten.

Att ge sig på en flytt själv kan kännas omöjligt eftersom det är så mycket som ska planeras och genomföras. Du måste rensa bort gamla saker du inte vill ha kvar längre, du ska packa allt i lådor och det ska bäras en massa lådor. Sedan ska allt transporteras till ditt nya hem där allt ska bäras in och packas upp igen.

Inte nog med allt detta så har du också en ganska jobbig flyttstädning att ta dig an i din gamla bostad. För att du ska ta dig igenom flytten så är det bra om du tar hjälp av vänner och bekanta som kan bistå med att bära eller köra grejer till ditt nya hem.

Anlita hjälp

Att anlita hjälp kan kännas tryggt för dig som ska flytta. Då kan du slappna av eftersom mycket av jobbet, eller till och med allt jobb, tas omhand av flyttfirman. En sak som ofta lejs ut är flyttstädningen eftersom den kan vara mycket tidskrävande. För dig som behöver ta hjälp med flyttstäd i Borås så finns det flera bra aktörer att vända sig till. Om du tar hjälp med flytten och städningen så är hela projektet med flytten snart gjort och du kan börja njuta av ditt nya hem på nolltid.

När man inte får plats med allt

20 Dec 2020

Det finns många orsaker till att man behöver magasinera sina möbler och tillhörigheter. Att enkelt kunna lasta in bohaget i ett uppvärmt och låst magasin kan vara en stor trygghet ibland.

Att ha tillgång till exempelvis magasinering i Täby är ett smart alternativ till att kasta sina saker när man har platsbrist. Oavsett om man flyttar till en mindre lägenhet eller har ärvt ett helt möblemang, är det bra att kunna sortera sakerna i lugn och ro utan att behöva bo i ett kaos under tiden.

Utlandsflytt eller nya möjligheter

Många provbor innan man flyttar ihop. Det är riskabelt att göra sig av med alla möbler och tillhörigheter om man inte vet om en relation kommer att hålla. Magasinerar man sina saker kan man alltid hämta tillbaka dem till en ny lägenhet. I vissa fall vill man spara på en bostadshyra när man magasinerar möblerna. Det kan också gälla en utlandsflytt under en begränsad tid och då vill man ha sina saker kvar när man kommer hem igen. Det är inte praktiskt möjligt att ta med sig allt.

Det händer mycket i våra liv, och det är lätt att vara rörlig och flytta och byta jobb när man kan få tillgång till ett magasin. Oavsett vilken anledning man har är det tryggt att möblerna finns i gott förvar. Magasinet är både låst och försäkrat, och det finns värme så att sakerna inte blir fuktskadade. Vill man åka dit och hämta eller lämna något, går det också bra.

Står du inför en flytt?

22 Nov 2020

De flesta av oss vet vad det innebär att behöva flytta. Det är många saker som måste göras. När man kommer till en flytt är det inte bara alla måsten utan även i regel många känslor inblandade.

Städningen när man ska flytta är väldigt noggrann, man vill lämna sitt gamla hem så rent som möjligt till de nya som ska flytta in. Det kan dock kännas jobbigt att stå där med städningen, både då att flytta är tungt och tidskrävande, men även beroende på hur man känner inför flytten. Du kan istället lämna över städningen till dem som vill och vet hur man ska städa för att få det rent.

Städning är inte för alla

Är du en av dem som inte gillar att städa? Det finns de som verkligen gillar att städa och har ett öga för smuts. De som arbetar inom städ gillar i regel att städa. De vet hur de ska städa för att få bort all smuts, och det viktiga, de vet även var de ska städa.

Städning är så mycket mer än bara det ögat ser. En städfirma som arbetar med flyttstädning gör all städning åt dig, du behöver inte tänka på något. Rensa i avloppet, tvätta badkaret, bakom spisen, listerna - de tar allt. Anlita ett pålitligt städföretag så kan du med gott samvete lämna över ditt gamla hem till de nya boende. Du slipper även tänka på vilka medel du behöver skaffa in till de olika ytorna, städfirman har allt.

← Äldre inlägg