Inför flytten

Flyttfirma Malmö - frågor och svar

Hur ska man agera om man är i behov av en flyttfirma i Malmö? Att flytta innebär ett äventyr och en chans till en nystart i livet. Det gör att det alltid finns en positiv känsla i kroppen - och den bör man också göra sitt bästa för att behålla.

Blir en flytt stressig och full av kostsamma misstag så kan dessa känslor lätt komma att påverka och man kan uppleva en negativitet kring den nya bostaden. I den här texten tänkte vi titta lite närmare på en flyttfirma i Malmö, ge några tips och råd om flyttar i allmänhet och ge dig lite nya kunskaper om ämnet.

Vi gör det genom att svara på vanliga frågor, som ser ut som följer:

Varför är det bra att välja en flyttfirma i Malmö?

Dels baserat på det vi ovan nämnde - att du kan behålla en bra känsla genom hela flytten. Men även i övrigt finns fördelar med professionell hjälp. Du får ditt bohag flyttat, du kan få all packning inkluderad och du kan till och med ta hjälp med den jobbiga flyttstädningen. Väljer du rätt flyttfirma i Malmö så kan du få hjälp hela vägen från start till mål. En annan fördel handlar om att flytthjälp idag är inkluderad i Rut - och där du genom detta kan dra av halva kostnaden för arbetet.

Hur många flyttkartonger behöver jag?

Packningen är en extremt viktig detalj i en flytt. Se alltid till att ha A) kartonger av god kvalitet och B) kartonger som är i samma storlek. Man brukar, gällande antal, säga att en kartong per kvadratmeter är lämpligt att utgå ifrån. Det låter mycket, men formeln stämmer förvånansvärt bra överens med verkligheten.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en flyttfirma i Malmö?

Se alltid till att det finns referenser, att företaget har F-skatt, arbetar under försäkring samt att de ger garantier på jobbet. Följer man Bohag2010 så är det definitivt ett tecken på kvalitet.

23 Feb 2024