Inför flytten

Slippa fönsterputs vid flyttstädningen

Ska du flytta? Om det är dags för att dra upp och flytta bopålarna är det bra att planera för alla de saker som man är tvungen att göra inför flytten. Dels ska man ju veta vart man ska flytta (det viktigaste) innan man säger upp sin bostad, eller säljer den. Sedan ska man ju packa ihop alla ens saker (och andras), skruva isär alla möbler, bära in allt i en stor eller liten flyttbil, transportera dem och sedan ska alla saker packas upp i den nya bostaden.

Till råga på allt ska man dessutom flyttstäda. Som om det inte det övriga var nog. Men gillar man inte städning särskilt mycket eller kanske inte alls gillar att städa kan man anlita hjälp till en del av flyttstädningen. Det finns ju olika moment i en flyttstädning; alla vitvaror ska rengöras, all inredning ska vara fläckfri, garderober tömmas och torkas rena och alla fönster ska helst blänka av renhet.

Anlita fönsterputs i Stockholm

Är det i Stockholm som man flyttar är det inte svårt att hitta ett städföretag som vill komma ut och putsa ens fönster. Kan man anlita ett städföretag som tar hand om den delen, är det en stor sak som man blir av med och som är en del av hela flyttstädningen. Vissa tar betalt enligt antalet fönster, andra tar betalt efter hur stor bostad som man har – antalet kvadratmeter. Det finns de som tar betalt per timme och så finns det de som har ett fast pris. Då spelar det ju ingen roll hur många timmar det tar att tvätta fönster. Och har de dessutom garanti på sin fönsterputsning då kan man vara säker på att de tvättar tills alla fönster är riktigt rena och att man som kund är nöjd med deras tjänst.

Anlita bästa städföretaget

Det finns kring 100-talet städföretag som erbjuder just specifikt fönsterputs och som kan tänka sig utföra endast den delen av en flyttstädning. Man kan ju googla "fönsterputs Stockholm" så man får tag i de som erbjuder detta. Sedan är det bara att ta kontakt för att få deras referenser och offerter. Sedan jämför man referenserna och offerterna och helt enkelt väljer den firma som är bäst. Här är det viktigt med garanti på fönsterputsen, att de har bra referenser på sin service, lyssnar på sina kunder, kommer när de ska och inte plötsligt är försvunna när de ska dyka upp och se till så att alla fönster blir rena.

17 Jan 2020