Inför flytten

Skönt att få hjälp med kontorsflytt i Stockholm

Kontorsflytt i Stockholm kan vara precis så jobbigt som det låter. Istället för att bära möbler och apparater kan man boka in ett företag som tar hand om allt.

Det skulle bli så skönt att äntligen få lämna den tillfälliga lokalen de befunnit sig i det senaste halvåret. Anledningen var den fula vattenläcka som krävde omfattande renovering. Dels behövde en vägg rivas för att laga rören bakom vilket ledde till bland annat att en ny vägg behövde upp och fixas till.

Den tillfälliga lokalen hade egentligen inte varit så tokig men det var inte hemma. Sakerna hittade inte sin riktiga plats då alla visste att det var tillfälligt. Det var som om ingen ville lägga ner energi i onödan. Sladdar hade inte satts fast på ett snyggt sätt och ringlade överallt. Men om några dagar var det dags för kontorsflytt.

Tryggt företag tar hand om kontorsflytt

Enda fördelen med att de flyttat en gång redan är att de har en flyttfirma som gör kontorsflytt i Stockholm. Dessa vet nu redan vilka saker som finns, vad som ska plockas ihop och var allt ska placeras vid framkomst. Givetvis kommer det att finnas personal som hjälper till men det tidigare samarbetet hjälper.

Tre dagar senare har flyttfirman gjort den stora kontorsflytten och fått allt på plats igen. Alla är glada att vara tillbaka och trots att det varit en tuff tid är all glada att ha gjort det. Den nya lokalen har fått ny färg och en modern kaffemaskin har installerats. Äntligen kunde de fokusera på det som var viktigt.

31 Mar 2023