Inför flytten

Så får du din bostad såld

Det är ju så populärt att arbeta med homestyling i Stockholm. Och det finns många som är villiga att anlita en inredare för en homestyling i Stockholm. Den som aldrig har sett en homestyling kanske är överraskade över vad en inredare kan göra med en homestyling. Det kanske låter som ett lyxproblem, att inte få sin bostad till det pris som man önskar sig. Framför allt om det finns bostadslösa människor på våra gator i Sverige. Men för den som står där med en bostad som måste betala hyra för den månad efter månad, är det till sist inget lyxproblem. För den personen är det ett stort problem om hon eller han inte får sin bostad såld.

Så här kan du göra för att få fart på försäljningen

Om det är så att du har svårt att få din bostad såld, finns det några vägar som du kan gå för att komma dit du vill; få bostaden såld till det pris som du önskar. Varför inte anlita en mäklare som tar sig an ditt problem. Oftast får mäklarna 10 procent av försäljningens pris. Det gör att mäklaren själv blir intresserad av att få din bostad såld och lägger manken till att få den såld. Ofta har de flera kontakter som säkert är intresserad av att köpa en bostad just i det område som du har bott i. De har också snygga hemsidor och skyltfönster där de lägger upp din bostad för försäljning. De kommer också med en fotograf som tar snygga bilder på din bostad.

Renovera bostaden

Har du en sliten bostad med mågna väggar som inte har sett en renovering på många år, kan det vara en bra idé att renovera om de väggarna. Kommer det en spekulant och tittar på de slitna tapeter, kommer de att vilja dra ner priset, eftersom de räknar med att få renovera om bostaden. Har du i stället renoverat, så att det ser snyggt och fräscht ut, blior fler intresserade av bostaden, och som säljare vill man det. Ha så många spekulanter som det bara är möjligt.

Göra en homestyling

Att anltia en inredare osm komemr och gör en homestyling i din bostad kan ibland göra underverk. Särskilt om en bostad är tom. De flesta vill inte se en tom bostad. Det blir då svårt för de som funderar på att köpa bostaden att föreställa sig att bo där om det är helt tomt. I stälelt vill de få tips på hur det skulle kunna se ut om de själva bosatte sig där. Här kan du läsa mer om homestyling i Stockholm.

15 Dec 2018