Inför flytten

När man inte får plats med allt

Det finns många orsaker till att man behöver magasinera sina möbler och tillhörigheter. Att enkelt kunna lasta in bohaget i ett uppvärmt och låst magasin kan vara en stor trygghet ibland.

Att ha tillgång till exempelvis magasinering i Täby är ett smart alternativ till att kasta sina saker när man har platsbrist. Oavsett om man flyttar till en mindre lägenhet eller har ärvt ett helt möblemang, är det bra att kunna sortera sakerna i lugn och ro utan att behöva bo i ett kaos under tiden.

Utlandsflytt eller nya möjligheter

Många provbor innan man flyttar ihop. Det är riskabelt att göra sig av med alla möbler och tillhörigheter om man inte vet om en relation kommer att hålla. Magasinerar man sina saker kan man alltid hämta tillbaka dem till en ny lägenhet. I vissa fall vill man spara på en bostadshyra när man magasinerar möblerna. Det kan också gälla en utlandsflytt under en begränsad tid och då vill man ha sina saker kvar när man kommer hem igen. Det är inte praktiskt möjligt att ta med sig allt.

Det händer mycket i våra liv, och det är lätt att vara rörlig och flytta och byta jobb när man kan få tillgång till ett magasin. Oavsett vilken anledning man har är det tryggt att möblerna finns i gott förvar. Magasinet är både låst och försäkrat, och det finns värme så att sakerna inte blir fuktskadade. Vill man åka dit och hämta eller lämna något, går det också bra.

20 Dec 2020