Inför flytten

Mäklare och Sundsvall är två saker som passar bra ihop

Ska du kontakta en mäklare som håller till i Sundsvall där hen säljer och köper fastigheter till privatpersoner och företag? Eller har du andra kontakter?

Att sälja och köpa lägenheter och fastigheter är att leva i en berg- och dalbana. Ena dagen är marknaden på väg uppåt medan den andra dagen står still eller drar iväg neråt. Buden slutar komma in och det är trögt till skillnad från när det går uppåt och buden haglar in högt och lågt.

Du som vill ha hjälp med att sälja eller köpa byggnader och fastigheter kommer ändå att behöva vända dig till en fastighetsbyrå. Det för att du ska kunna få den allra bästa tänkbara hjälp det finns att få i dessa lägen.

När det gäller mäklare i Sundsvall kan du vara helt lugn

En mäklare i Sundsvall brukar vara någon du kan känna dig lugn och trygg med. De utför sitt jobb på ett professionellt sätt vid varje försäljning. Efter att ha tittat på din bostad eller fastighet ger de dig ett förslag på hur mycket de kan sälja den för. Det är inte alltid helt korrekt men ofta är det så.

Att priset inte alltid är korrekt har sin orsak i att marknaden lätt kan var i svängning när det gäller just bostäder. Ett hus kan det bli budgivning på så att det sticker iväg och kostar flera hundra tusen mer än beräknat. Det kan också gå åt andra hållet. Det finns alltid en prognos men ingen säkerhet.

Om du vill läsa mer om mäklare, gå då till denna sida: mäklaresundsvall.net

4 Feb 2023